Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В області перевіряється стан автодоріг загального користування

З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів після закінчення зимового періоду і для належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації Державним агентством автомобільних доріг України спільно з підрозділами УДАІ України буде здійснено весняний комісійний огляд.

Про це повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області з експлуатаційного утримання автодоріг Михайло Прохоров.

 - У період з 20 березня по 20 квітня 2014 року, як на території Запорізької області так і на автодорогах усієї України, проводиться комісійний огляд автомобільних доріг загального користування і залізничних переїздів. Огляд буде проведено в два етапи: з 20 по 31 березня – підготовчий, з 1 по 20 квітня – практичний, - повідомив Михайло Прохоров.

 За словами посадовця, наразі, в ході підготовчого етапу, визначається склад комісій, складаються спільні графіки комісійних обстежень, проводиться підготовка виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки. Під час практичного етапу планується проведення комісійних обстежень, визначення необхідних обсягів ремонтних робіт та ліквідації виявлених недоліків у експлуатаційному утриманні дорожньої мережі.

 До складу комісії увійдуть представники Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, ДП «Запорізький облавтодор», підрозділів ДАІ МВС України в Запорізькій області, Придніпровської залізниці (по залізничних переїздах), Укртрансінспекції у Запорізькій області (за маршрутами руху українських перевізників), громадських організацій та засобів масової інформації.

 - Мета роботи комісії – перевірити та зафіксувати стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності тощо), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо, - зазначив Михайло Прохоров.

 За словами посадовця, спільно з представниками органів виконавчої влади буде проведено аналітичний огляд вулично-дорожньої мережі населених пунктів.

 - Особливу увагу буде приділено облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху. Крім того, для належної підготовки до курортного сезону, з урахуванням збільшення транспортних потоків у літній період до Запорізької області, особливу увагу буде приділено маршрутам руху відпочиваючих. За результатами обстежень інформація щодо необхідності влаштування біля місць масового відпочинку додаткових автомобільних стоянок, пунктів харчування, таксофонів, туалетів тощо буде направлена до місцевих органів виконавчої влади, - підкреслив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

п'ятниця, 28 Березня 2014 13:28 | Переглядів: 428

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]