Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Третє золото "Дивосвіту"

У Києві пройшла V Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти". Це найбільш професійний форум освітніх, наукових інновацій, ефективний майданчик для діалогу представників державного сектора, закладів освіти різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструмент, спрямований на формування сучасного рівня національної системи освіти.

Свої вагомі досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України. Були і учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану. Зокрема, 147 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ; 12 - зарубіжних закладів освіти; 667 — органів управління освітою, закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів; 136 — професійно-технічних навчальних закладів; 33 — виробники та дистриб'ютори сучасних засобів навчання.

Учасники форуму провели 59 педагогічних читань, конференцій, семінарів та «круглих столів» ...

Традиційно у роботі виставки взяла участь і КЗ "Малобілозерська спеціалізована естетична школа-інтернат II-III ступенів "Дивосвіт" ЗОР, яка презентувала свої інновації у навчанні і вихованні молоді, досвід практичної роботи — найкращі досягнення педагогічного і учнівського колективів.

Представляла "Дивосвіт" делегація педагогів у складі директора Я. Овсієнко, заступника директора з професійного навчання О. Овсієнка, вчителя образотворчого мистецтва В. Карнаух, майстра виробничого навчання О. Вертегела, вчителя української мови та літератури О. Самойленко.

На виставковому стенді навчального закладу був представлений широкий спектр виробів учнів школи та дипломні роботи випускників.

Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України дали високу оцінку науково-методичному рівню професійно-мистецької освіти естетичної школи-інтернату "Дивосвіт", нагородивши Золотою медаллю в номінації "Педагогічна майстерність — домінанта професійної дії вчителя, викладача" та Дипломом "За презентацію досягнень в інноваційній модернізації сучасної освіти". Директору Яніні Овсієнко вручено Почесну грамоту "За наполегливу організаторську діяльність з інноваційного розвитку національної освіти".

Експозицію виставки відвідали численні делегації освітян, фахівців, майбутніх абітурієнтів, студентів. Несподіванкою стало й те, що до нас завітав і народний артист України, український танцівник та хореограф Григорій Чапкіс.

Колектив учителів, учнів та батьків школи-інтернату "Дивосвіт" розділяють радість перемоги з директором Я.М. Овсієнко, педагогічне новаторство якої принесло закладу третю Золоту медаль. Завдячуємо і благодійній підтримці батьківського комітету. Нагорода — свідчення того, що наша школа входить до елітних навчальних закладів України!

Олена Самойленко, Вікторія КАРНАУХ,
вчителі «Дивосвіту»

 

вівторок, 08 Квітня 2014 15:58 | Переглядів: 580

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]