Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

“Майбутнє лісу — в твоїх руках”

Таку назву має акція, що стартувала 21 березня. Вона проводиться Державним агентством лісових ресурсів України і вже стала традиційною. Її мета полягає у розширенні еколого-лісницької пропаганди і просвіти населення, поширенні знань про ліси та їх важливість для існування життя на нашій планеті.

Акція передбачає великий і багатогранний комплекс питань, розрахованих як на сьогодення, так і на перспективу. Передусім це стосується виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. Актуальним було і залишається питання дотримання правил поведінки у лісі, роз’яснення важливості створення нових лісових насаджень, надання можливості молоді, представникам громадськості взяти участь у роботах з лісовідновлення та лісорозведення.

Акція, що проголошена Генеральною Асамблеєю ООН як Міжнародний день лісів, стартувала 21 березня і завершиться традиційним Днем довкілля, який щороку відзначається 20 квітня.

Як завжди, ДП “Василівське лісове господарство” активно включилося у проведення акції “Майбутнє лісу — в твоїх руках”. На підприємстві розроблено заходи, якими передбачається конкретна і багатопланова робота колективу лісового господарства, лісництв, у тому числі шкільних. Активну участь беруть і органи місцевого самоврядування, навчальні заклади, громадськість, місцеві ЗМІ.

Сподіваємось, що традиційна акція стане ще одним важливим резервом збереження і поповнення потенціалу лісового господарства, зелених скарбів нашого краю.

Валентин Рибальченко,
міжрайонний мисливствознавець

 

п'ятниця, 18 Квітня 2014 11:40 | Переглядів: 503

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]