Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Семінар керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників

Насичено та змістовно пройшов семінар керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників 16.04.2014 на базі КЗ «Малобілозерська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» ВРР ЗО за темою: «Художньо-естетична діяльність як засіб виховання толерантної особистості школяра». Класним керівникам із 22 навчальних закладів району було надано змогу побачити світлу і теплу сільську школу.

Заступник директора з виховної роботи Алла Миколаївна Рябчук у вигляді презентації надала інформацію про школу. Особливу увагу у виступі приділено патріотичній та художньо-естетичній діяльності закладу. У школі організовано роботу волонтерського загону, який вже традиційно опікується ветеранами війни, пенсіонерами, одинокими людьми та багатодітними сім’ями. Для учасників семінару було організовано виставку та концерт. Школярі показали свої творчі надбання: поробки, картини, вокальні та танцювальні здібності. Всі вчителі були приємно вражені талантами дітей. Всім запам’ятались яскраві та голосисті україночки та маленькі різнокольорові «гномики».

Друга частина семінару проходила на базі КЗ «Малобілозерська спеціалізована естетична школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Дивосвіт» ЗОР, де за проханням вчителів була організована екскурсія закладом. Класні керівники мали змогу побачити не тільки заклад та його набутки, а й стати учасниками флеш-мобу. Учні на великій перерві під сучасну музику танцюють у дворі школи. Така незвична перерва вже традиційна і щоденна у даному закладі.

Нас провели до музею закладу, показали сад паркових скульптур, провели з вчителями майстер-клас з виготовлення керамічних виробів та частували відомими місцевими варениками.

Директор закладу Яніна Миколаївна Овсієнко охоче зустрічала гостей та була поряд під час всієї екскурсії. Всі вчителі виразили подяку за чудово організовану екскурсію та замовили нові зустрічі для своїх дітей.

На кінець семінару всі учасники наголосили внести обов’язкову екскурсію художньо-естетичного або національно-патріотичного напрямку до плану роботи районного методичного об’єднання класних керівників наступного року. Бо саме на таких зустрічах відбувається обмін не тільки досвідом, а й емоційним та психологічним настроєм роботи.

 

Методист КЗ «НМЦ» ВРР ЗО
Мельничук К.В.

 

середа, 23 Квітня 2014 07:52 | Переглядів: 604

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]