Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Звернення представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, політичних партій, профспілок, громадських організацій та рухів до жителів Запорізької області

Ми, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, політичних партій, профспілок, громадських організацій та рухів, усвідомлюючи необхідність збереження громадянського миру в Запорізькому регіоні, гарантування безпеки життя та здоров’я запоріжців, напередодні травневих свят закликаємо жителів області до спокою, взаємної поваги та виваженості у діях.

Ми категорично засуджуємо будь-які прояви екстремізму, захоплення адміністративних будівель, блокування вулиць, напади на мирних демонстрантів, журналістів, представників національних меншин, створення незаконних збройних формувань на Сході, Заході чи у столиці України. Впевнені, що жителям Запорізького краю вистачить мудрості та відповідальності, щоб утриматись від будь-яких силових проявів, вирішувати всі конфлікти та суперечності мирно, за столом переговорів у рамках всесвітньо визнаних Женевських домовленостей.

Травневі свята – Міжнародний день солідарності трудящих та День Перемоги – мають стати демонстрацією консолідації всієї запорізької громади навколо розбудови єдиної, вільної, демократичної України, пріоритетами у якій будуть Людина з її соціальними, економічними, освітніми, мовно-культурними та релігійними правами, сильне місцеве самоврядування та розвинене громадянське суспільство.

Закликаємо Вас реалізовувати своє конституційне право на проведення масових заходів виключно у законний спосіб - попередньо повідомляти органи влади, збиратися мирно, без зброї та інших заборонених небезпечних предметів, із відкритими обличчями та чистими думками. Просимо Вас під час масових акцій поводити себе стримано, не порушувати громадський порядок, не піддаватися на провокації, не проявляти ненависті та агресії до людей, які мають відмінні від Ваших погляди на соціально-політичну ситуацію в країні.

Особливе місце серед травневих свят для кожного з нас займає День Перемоги. Всі ми маємо вклонитися ветеранам, які врятували світ від німецько-фашистської навали, ще раз згадати про їх бойовий подвиг та самовіддану працю із післявоєнної розбудови промисловості, сільського господарства та соціальної сфери.

Ми підтримуємо ініціативу Запорізької обласної та Запорізької міської ради ветеранів і закликаємо зустріти це велике свято тільки під державними прапорами та прапором Перемоги.

Також закликаємо жителів області, керівників підприємств, установ і організацій всіх форм власності, школярів та молодь привітати ветеранів, які живуть або працюють поруч з вами, подарувати їм частку свого тепла та доброти.

Бажаємо вам мирного травневого неба, здоров’я, наснаги у реалізації всіх ваших задумів та спільній праці заради збереження злагоди, міжетнічного та міжконфесійного порозуміння та високої динаміки соціально-економічного розвитку Запорізького краю!

 

середа, 23 Квітня 2014 09:24 | Переглядів: 417

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]