Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Великдень у „Струмочку”

Кожного року навесні до нас приходить свято Воскресіння Христа. І з цим приходом ніби воскресає все навкруги. Великдень надихає на новий виток життя, зігріває після зимових холодів, воскресає у серцях надії, мрії. У василівському дитячому садочку „Струмочок” відзначали свято Великодня. Звичайно ж, я просто не зміг відмовитись від запрошення відвідати святковий ранок: дуже хотілося подивитися на дівчаток і хлоп’ят, які ретельно готувалися.

І справді, все пройшло чудово. Малеча метушилася біля святкового столика, на якому стояли кошики з печивом, цукерками, крашанками. Та й уся зала була гостинно, по-святковому прибрана. Ви-ставка дитячих поробок, рушники на стінах, малюнки...

— Природа прокидається... У душі дзвонять дзвони, лагідне сонце пригріває землю, птахи співають — це свято Великодня... А давайте ми сьогодні зазирнемо в наш дитячий садочок... — такими словами запросила всіх присутніх вихователь Любов Литвин. Після цього вона надала слово мені.

Я з великою радістю розповів малечі про історію Воскресіння, які важливі атрибути супроводжують святкування, а дівчатка та хлопчики під акомпанемент Ірини Вітрової, музичного керівника, хором заспівали.

Малюки водили хоровод, танцювали, декламували вірші, співали, грали.

Символом свята стала виставка "Великодня писанка", яку підготували вихованці та батьки дитячого за-кладу. Райдужні кольори, неповторність, творчість та розмаїття матеріалів зачарували своєю красою.

Поробку, яка відзначена оригінальністю, незвичайним окрасом та витонченою технікою роботи, подарували шефам садочка — Василівському заводу МК (на фото).

Задоволені були усі присутні, а особливо — колектив садочка, бо саме вони вклали в це свято багато сил, часу, любові і таланту. З першого погляду було видно, що працювати у дитячому садку – це не просто робота, це справжнє покликання. Підтримкою і опорою для всіх є завідуюча садочком Олена Духонченко.

Дякую усім, хто брав участь у підготовці свята. Вірю, що зерна, засіяні у душі дитячі, проростуть добрими паростками.

Андрій АНДРІЄВСЬКИЙ,
священник храма св. апостолів Петра і Павла м. Василівка

 

 

вівторок, 29 Квітня 2014 14:12 | Переглядів: 598

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]