Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Зустріч з лідерами районних організацій політичних партій та громадських організацій, що діють на території району

Голова районної ради Денис КАЛІНІН взяв участь у зустрічі з лідерами політичних партій та громадських організацій, що діють на території району. В заході взяли участь депутат облради К.Луценко, керівники районних організацій політичних партій, козацьких формувань та інших громадських об’єднань; районної та міських ветеранських організацій; голови галузевих профспілкових організацій; національних культурних товариств; асоціації фермерів

та приватних землевласників та інші. Також, були присутні керівники органів місцевого самоврядування та райвідділу міліції.

Керівники району поінформували про загальну суспільно-політичну ситуацію в Україні та на території району. Розуміючи всю серйозність сучасної ситуації, учасники зустрічі, на пропозицію голови РДА С.Джугана, прийняли Звернення до політичних партій на території району про порядок використання партійної символіки під час проведення травневих свят, де, зокрема, запропоновано, під час проведення травневих свят використовувати лише державну символіку, відійти від практики використання політичної та партійної символіки.

Також, було обговорено питання про забезпечення законності та правопорядку під час проведення виборчої кампанії з позачергових виборів Президента України 25.05.2014 року, розглянуто питання про організацію участі козацьких формувань та інших громадських об’єднань в охороні громадського порядку на території населених пунктів району.

Підводячи підсумки зустрічі, С.Джуган закликав всіх присутніх керівників політсил не нагнітати ситуацію там, де цього немає, не допускати політиканства, більше працювати над реальними справами.

 

середа, 30 Квітня 2014 14:52 | Переглядів: 516

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]