Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Щиро дякуємо депутатам за турботу про нашу школу!

Степногірська селищна рада, колектив Степногірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та вся громада селища висловлюють глибоку подяку народному депутату України Володимиру Бандурову та депутату Запорізької обласної ради Сергію Грачову за постійну турботу про розвиток нашого населеного пункту.

Володимир Володимирович та Сергій Володимирович часто відвідують Степногірськ, допомагають нам у різних справах, тож про аварійний стан, у якому знаходилася наша школа, їм було добре відомо. Дякуючи їх сприянню за рахунок коштів «зелених інвестицій» був здійснений санаційний ремонт шкільної будівлі, у тому числі стін та даху, а також були замінені вікна. Допомогли Володимир Бандуров та Сергій Грачов і з внутрішнім ремонтом шкільних приміщень.

Також за сприяння народного депутата України було побудовано спортивний майданчик біля школи, а депутат Запорізької обласної ради надав школі особисту фінансову допомогу, яку було використано для придбання покриття на крісла у шкільну актову залу. Попіклувався Сергій Грачов і про наших педагогів – допоміг з оформленням та приватизацією земельних ділянок, які належать працівникам навчального закладу.

Вельмишановні Володимире Володимировичу та Сергію Володимировичу!

Дякуємо вам за небайдужість, за увагу до проблем мешканців нашого селища, за дієвий відклик на всі наші прохання! Бажаємо успіхів у всіх ваших справах!

Від імені громади Степногірська, директор школи О.В. Кваша

 

вівторок, 13 Травня 2014 08:32 | Переглядів: 514

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]