Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Солдатський привал для ветеранів.

Традиційно напередодні Дня Перемоги у Василівській ЗОШ № 3 Василівська міська рада проводить солдатський привал для мешканців південно-західної частини райцентру. Відкривав цей святковий захід міський голова Сергій Лобинцев:— Ми традиційно збираємося тут, щоб відзначити таке прекрасне свято — Перемогу нашого народу у Великій Вітчизняній війні, щоб вшанувати пам'ять людей, які не повернулися з поля бою.

Ми ніколи не забудемо, шановні ветерани, ваших трудових та ратних подвигів!

Голова районної ради Денис Калінін щиро привітав присутніх зі святом Перемоги:

— Ті, хто відноситься до всіх категорій війни, — терплячі та мудрі люди. І саме вам ми завдячуємо своїм життям і тим, що маємо. Ми пам'ятаємо це і безмежно дякуємо вам! Ми докладемо усіх зусиль, аби продовжити ваші починання, славні традиції нашого народу, ми передаватимемо героїчну історію вашого покоління нашим нащадкам. У ці святкові травневі дні бажаю вам тільки хорошого! Нехай над нами завжди буде чисте небо і мир у душах, у родинах, у країні!

Чудові пісні для бабусь та дідусів співали вихованці КПНЗ "ЦДЮТТ": Євген Пихтін, Діана Бєлка, Ольга Квас, Ельвіра Сіра, Єлизавета та Катерина Купи (керівник Олена Мірошниченко). Зворушили серця людей пронизливі вірші про війну, які читали Катерина Власенко та Ольга Шелгунова. Мрійливим та цікавим став виступ театру мініатюри "Вівальді" (Лілія Ведмідь), а енергійним запалом з присутніми поділилися танцюристки колективу "Freedom" (Яна Жеребна).

Приємною несподіванкою для всіх був виступ фокусника Сергія Лєбєдєва. Особливо присутнім сподобався фокус перетворення серветки на сніг. На завершення святкової програми завідуюча міським клубом Світлана Діденко, яка підготувала цей концерт, подарувала ветеранам чарівну пісню "Рідна земля".

Після урочистої частини присутніх запросили на солдатський привал, де всі пом'янули полеглих солдат, кожен згадав втрати своєї сім'ї у ті страшні роки: батьків, братів і сестер, коханих, товаришів…

Цей захід допомогли організувати небайдужі підприємці: ТОВ "Завод МК", ТОВ "Оліс ЛТД", аптека "Роджерс", Агропромислова компанія, ПП Агарєлков.

 

 

 

 

вівторок, 13 Травня 2014 16:16 | Переглядів: 543

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]