Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Водійське посвідчення на новий лад

Третій рік колектив Центру з надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів (міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ (МРЕВ) очолює А.О. Іванцов. Про зміни, які відбулися у роботі даної установи, у нашому інтерв'ю:

— Анатоліє Олексійовичу, зовсім недавно МРЕВ було перейменовано у Центр з надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування Василівського та Михайлівського районів ДАІ ГУМВС України. Чи змінилися функціональні обов'язки працівників вашої установи?

— Фактично функції не змінилися, лише назва стала іншою. Як і раніше, ми займаємося реєстрацією автомобільного транспорту, заміною і видачею посвідчень водіїв, прийманням іспитів з правил дорожнього руху.

— З травня запроваджено нові зразки бланків свідоцтв про реєстрацію та посвідчень водіїв. Для чого це зроблено і чи не виникає поточних проблем з видачею документів?

— Введення такої бланкової продукції забезпечить більш якісний захист документів, практично унеможливить їх підробку й у рази збільшить їх використання. Однак, поки триває перехід до друку бланкової продукції на принципово новому обладнанні Міністерства внутрішніх справ, в Центрах надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів, виник "дефіцит" бланків. Тож керівництво Департаменту ДАІ прийняло рішення на час перехідного періоду забезпечити видачу тимчасових реєстраційних талонів, тимчасових талонів на право керування транспортними засобами. Всі, хто звернеться у цей період до нашого Центру, отримають документи, що дозволять використовувати транспортні засобами.

— Посвідчення "старого" зразка також потрібно буде змінювати?

— Ні. Вони залишаються дійсними і не потребують заміни. А ось при видачі нових водійських посвідчень у таких Центрах, як наш, запроваджено деякі нововведення, спрямовані на покращення обслуговування клієнтів. Так, наприклад, тепер фото можна буде зробити безпосередньо у Центрі. Тут же розміщена і філія банку, де можна буде здійснити всі необхідні проплати. Вартість усіх послуг вказана на стенді у приміщенні Центру. Хочу також наголосити: щоб усі питання, які стосуються реєстрації та іспитів, клієнти вирішували тільки з фахівцями нашого Центру, тобто без так званих посередників (знайомих, "друзів" тощо), які іноді пропонують за додаткову плату "прискорити" оформлення. Запевняю, ця шахрайська схема не працює і ви лише витратите зайві кошти. Тож не попадайтеся на цей гачок.

— Який графік роботи Центру?

— Центр розташований по вул. Чекістів, 49 міста Василівки і працює: з вівторка по п'ятницю — з 9.00 до 18.00; у суботу — з 9.00 до 16.45. Вихідні — неділя, понеділок.

За інформацією звертайтеся за тел.: (06175) 7-28-18; (06175) 7-41-20.

 

п'ятниця, 16 Травня 2014 13:56 | Переглядів: 607

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]