Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Власний бізнес?

Працівники служби зайнятості діляться інформацією про те, як започаткувати власний успішний бізнес, свою справу за допомогою одноразової допомоги по безробіттю для заняття підприємницькою діяльністю, яку можна отримати в центрі зайнятості. На місці цих успішних підприємців можете бути і ви! І не біда, що на даний момент ви безробітний а, можливо, просто не бажаєте працювати на когось. Ситуацію можна змінити. Що робити? Працювати на себе!

Переваги самозайнятості: людина сама планує свій робочий день (у кожного свої "робочі" часи) і свій відпочинок, чим буде займатися (робить не те, що треба, а те, що цікаво).

Безперечно є «плюси» самозяйнятості, є і «мінуси». Це, в першу чергу, — відповідальність за майбутнє справи — і за успіхи, і за «провали». Друге питання: відповідальність — це «мінус», чи все ж таки можливість та необхідність робити зважені кроки, розвиватися?

Ось що розповідає про свій розпочатий бізнес Євген Литвин, який отримав одноразову виплату півтора роки тому, а на даний момент продовжує розширювати справу — збільшує площу свого магазину:

— Я обрав перспективний напрямок бізнесу — продаж будівельних матеріалів. Вважаю, що такі матеріали, як щебінь, пісок, цемент, потрібні у будь-якому будівництві, в т.ч. і на власній присадибній ділянці. Позитивним моментом успішного розвитку вважаю розташування магазину — центр міста. Запорукою успіху, на мою думку, є якісний товар, бажання змінюватися в залежності від попиту на ринку.

Бажаємо Євгену та всім, хто колись скористався такою послугою центру зайнятості, як отримання однаразової послуги на відкриття власної справи, успіхів, мирного неба та розширення справи на благо нашої спільноти.

Всіх, хто зацікавився цим напрямком самозайнятості, чекаємо за адресою: м. Василівка, вул.Чекістів, 39-а., т. 7-42-83.

Наталія Пацаль,
начальник відділу Василівського РЦЗ

 

п'ятниця, 16 Травня 2014 14:11 | Переглядів: 462

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]