Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Найдорожчим — щиро!

11 травня низько вклонялися мамам — відзначали День найдорожчої людини — матері. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Перші кроки, перші слова, перші здерті коліна — все це її турботи, її справи, її життя. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і щоб з нами не трапилося, ми

знаємо, що материнське серце все відчуває. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя. Ми впевнені, що мама завжди поспішить нам на поміч, незважаючи на те, скільки нам років — три чи тридцять. Немає в цілому світі святішої і кращої "професії", ніж материнство.

Василівський район один з небагатьох, де досягнуто немалих успіхів у створенні прийомних сімей. На сьогодні в районі повноцінно функціонує 7 таких сімей та один дитячий будинок сімейного типу, в них виховуються 24 дитини сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Цими сім'ями протягом останніх 15 років опікуються працівники Василівського районного Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

Дорогі бабусі, рідні мами, прийомні матері, а також ті, хто готується ними стати! Прийміть найщиріші вітання зі святом. Нехай наші друзі крилаті — лелеки дарують вам правнучат, онучат і діточок — оцих домашніх соловейків, щоб своїм безгрішним і чистим щебетом звеселяли вас та множили надію на краще завтра нашої долі. Помагай вам, Боже, поставити їх твердо на ноги і засіяти їхні душі зерном правди і добра. Бажаємо вам щастя, здоров'я, родинного тепла, любові. Нехай ваші діти — найкращі і найгарніші у світі — приносять вам лише радість та втіху!

Світлана Пономар,
провідний спеціаліст Василівського районного ЦСССДМ

 

п'ятниця, 16 Травня 2014 14:16 | Переглядів: 456

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]