Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Запорізькі сільгоспвиробники шукають нові ринки збуту продукції

За підтримки обласної державної адміністрації на базі Запорізької торгово-промислової палати відбулася зустріч аграріїв з представниками гуртових ринків «Шувар» (м. Львів) та «Січовий» (будується в Запоріжжі). Захід відвідав директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Ревуцький.

Серед учасників зустрічі - сільгоспвиробники із Запоріжжя, Поліг, Бердянського, Василівського, Запорізького, Кам’янсько-Дніпровського, Мелітопольського, Михайлівського, Оріхівського, Приазовського, Токмакцького та Якимівського районів.

Як пояснив директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Андрій Ревуцький, у зв’язку з тим, що Росія обмежує постачання української продукції, у товаровиробників виникла необхідність пошуку нових ринків збуту. Ця зустріч - один з варіантів налагодження нових зв’язків та відкриття можливостей для запорізьких виробників.

Директор департаменту маркетингу гуртового ринку «Шувар» Євген Мокрик ознайомив присутніх зі схемою роботи львівського ринку та запропонував шляхи співпраці із запорізькими сільгоспвиробниками. Найоптимальніші з них - дистанційні продажі та імпортно-експортні операції.

У ході наради місцеві сільгоспвиробники отримали можливість обговорити організаційні питання, а також отримали запрошення приїхати та особисто ознайомитись з роботою ринку «Шувар».

Андрій Ревуцький запросив сільгоспвиробників також взяти участь у Міжнародній виставці «Агро - 2014», яка проходитиме з 4 по 7 червня в Національному комплексі "Експоцентр України " в Києві.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 21 Травня 2014 09:22 | Переглядів: 500

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]