Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Валерій Баранов: «Вибори в регіоні пройшли організовано, чітко й професійно»

Голова обласної державної адміністрації Валерій Баранов провів брифінг, на якому підбив підсумок виборчого процесу в області та повідомив оперативні дані щодо ходу підрахунку голосів виборців.

- За попередньою інформацією, у виборах Президента України взяв участь 51 відсоток жителів області. На момент обробки 75% бюлетенів, найбільш висока явка виборців спостерігалась у Хортицькому (58,6 %), Ленінському (57,42 %) та Орджонікідзевському (57,42 %) районах міста Запоріжжя. В той час як найнижча відвідуваність зафіксована на дільницях Кам'янсько-Дніпровського району (37,76 %) та міста Мелітополь (38,99 %), - повідомив очільник області.

За словами Валерія Баранова, всі дільниці працювали в штатному режимі без будь-яких порушень.

- Були деякі проблеми, коли начебто замінували три виборчі дільниці. На щастя, дані свідчення виявились неправдивими. Наразі правоохоронці намагаються розшукати зловмисника, який намагався завадити виборчому процесу. Також варто відзначити, що в минулому році кількість подібних випадків була вищою, - зазначив голова ОДА.

Окрім того, посадовець відмітив дуже велику кількість спостерігачів у регіоні.

- На дільницях області були присутні посол Латвійської Республіки зі своїми представниками, посол Польщі, спостерігачі зі США та Канади, а також представники ОБСЄ. Всі вони дали високу оцінку організації виборчого процесу в регіоні, - наголосив керівник області.

Валерій Баранов також поінформував, що в деяких районах області проходили довибори сільських голів.

За їх підсумками головою Кузнецівської сільської ради Розівського району обрано Надію Дернову, Смирновську сільську раду Куйбишевського району очолила Людмила Романюк, Андріївську сільську раду Бердянського району – Олександр Георгінов, Володимирським сільським головою Якимівського району обрано Інну Водоп’янову, а Степнянську сільську раду Запорізького району очолив Богдан Федчук.

Завершуючи зустріч, Валерій Баранов подякував журналістам та громадським діячам за активну участь у висвітленні виборчого процесу та підкреслив, що вибори пройшли організовано, чітко та професійно.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 27 Травня 2014 08:24 | Переглядів: 437

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]