Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

До створення туристичного бренду Запорізького краю можуть долучитися всі бажаючі

За ініціативи голови облдержадміністрації Валерія Баранова в області планується провести творчий конкурс на створення унікальної туристичної символіки регіону.

Як повідомили в Департаменті культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, вона має включати в себе зображувальний елемент (логотип, емблему), слоган (девіз) та відеоролик, які б асоціювались із Запорізьким краєм та відображали його туристичну привабливість.Після  конкурсу найкращі варіанти стануть регіональною туристичною символікою, що використовуватиметься для формування позитивного іміджу області, просування регіональних та місцевих туристичних продуктів, зображення на сувенірній та рекламній продукції.

- Родючі степи, повноводний Дпроведенняніпро, мальовничі пейзажі – все це може бути відображено в роботах учасників даного конкурсу. Його мета – зробити наш край більш популярним та більш упізнаваним. Особливо це актуально зараз, адже в умовах відокремлення Криму ми маємо змогу зосередити основні туристичні потоки саме в Запорізькій області, яка здавна славиться своїми історичними пам’ятками, - зазначив директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації (стажування) Владислав Мороко.

Конкурс є відкритим. Подавши заявку, в ньому можуть взяти участь усі бажаючі.

Оргкомітет оцінюватиме творчі роботи за кількома критеріями: оригінальність ідеї, наявність елементів візуальної ідентифікації образів і символів, що асоціюються з ключовими туристичними об’єктами області, врахування основних туристичних принад та переваг регіону (сакральні пам’ятки, козацьке минуле, рекреаційно-оздоровчий потенціал, поліетнічність та багатокультурність тощо), актуальність, можливість розміщення на будь-яких поверхнях.

Прийом робіт здійснюватиметься з 20 червня по 31 липня. Їх відбір заплановано на 1-21 серпня, а підбиття підсумків - на 22-31 серпня. Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами та подяками Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації.

Детальна інформація щодо участі в конкурсі за тел. 239-04-54, 239-04-11.

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 29 Травня 2014 13:41 | Переглядів: 480

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]