Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Служба зайнятості надає допомогу й підтримку військовослужбовцям та їх родинам

На виконання Указу Президента України від 24.032014 № 339/2014 “Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 березня 2014року «Про передислокацію військових часин, установ та організацій Збройних сил України, інших військових формувань і правоохоронних органів України з тимчасово окупованої території' Автономної Республіки Крим та міста Севастополя в інші регіони України» службою зайнятості Запорізької області проведено

низку заходів задля забезпечення надання соціальних послуг, передбачених законодавством про зайнятість та соціальне страхування на випадок безробіття, членам сімей військовослужбовців у разі їх звернення до центрів зайнятості області.

Служба зайнятості надає комплекс соціальних послуг усім, хто прагне знайти роботу. Місце роботи підшуковується з урахуванням рівня освіти, кваліфікацій професійного досвіду, а також побажань особи. У разі відсутності пропозицій постійного працевлаштування, громадянам надається статус безробітного і відповідно до чинного законодавства призначається виплата матеріального забезпечення. Водночас безробітним пропонуються професійне навчання, участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

У Василівському районному центрі зайнятості відвідувачі мають вільний доступ до Інтернету та бази даних вакансій у межах України. На веб сторінці Державного та обласного центрів зайнятості розміщена інформація про весь спектр послуг, які надаються клієнтам. Всеукраїнська база вакансій опублікована на веб-порталі «Труд» (www.trud.gov.ua), на якому у відповідному блоці можна розмістити резюме для потенційних робо­тодавців. Більше довідатися про можливості працевлаштування можна, скориставшись інформаційно-до­відковою телефонною системою державної служби зайнятості: 0-800-50-50-60 (зі стаціонарного телефону) або зателефонувати до Василівського РЦЗ за тел.7-36-29

У центрі зайнятості можна не тільки отримати низку профорієнтаційних, консультаційних, юридичних послуг з питань зайнятості, а й відвідати різні заходи: семінари, тренінги, міні-ярмарки вакансій, а також зустрітися з представниками підприємств для співбесіди, довідатися про можливості започаткування власного бізнесу.

З метою покращення якості надання соціальних послуг військовослужбовцям, що підлягають звільненню, особам, звільненим з військової служби без права на пенсію та членам їх сімей, родинам військовослужбовців, які прибуватимуть для тимчасового проживання з АР Крим і міста Севастополя, 10 червня 2014 року буде організована обласна акції «День служби зайнятості для військовослужбовців». Під час проведення цієї акції особливу увагу буде приділено родинам військовослужбовців, які прибуватимуть для тимчасового проживання з АР Крим і міста Севастополя.

Служба зайнятості має змогу надати ефективну підтримку кожній такій родині військовослужбовців у разі їх звернення до центрів зайнятості області.

 

четвер, 29 Травня 2014 13:48 | Переглядів: 444

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]