Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ЗВЕРНЕННЯ ЗАПОРОЗЬКОГО КОЗАЦТВА ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Шановні співгромадяни! Україна сьогодні опинилася в центрі світового конфлікту. Політичне керівництво Росії переступило небезпечну межу, здійснивши акт неприхованої агресії по відношенню до мирної держави Україна. Сепаратистські сили всередині країни налаштовані розколоти суспільство, знищити українську державність. Їх методи — масові заворушення, збройні та терористичні акції, що ведуть до громадянської війни та розколу країни.

Ми категорично засуджуємо окупацію та анексію Криму Росією, прояви екстремізму, сепаратизму, захоплення адміністративних будівель, напади на мирних демонстрантів, журналістів, представників національних меншин, створення незаконних збройних формувань, що інспірується російськими диверсійними угрупованнями.

Запорозьке козацтво, як і багато століть тому, за першим покликом Вітчизни, з усім завзяттям та самовідданістю, готове боронити громадський спокій, захищати конституційні права та законні інтереси Українського народу, охороняти рідну землю та державні кордони. Український народ споконвіку намагався жити в мирі та злагоді з іншими народами, тим більше братніми слов’янами. Ми вдячні всім народам за підтримку української державності, європейських та загальнолюдських цінностей в Україні!

Ми закликаємо встати на захист нашої держави, вступати до лав Української Армії, або підтримати збройні сили в будь-який інший спосіб.

Брати українці, в єдності наша сила та перемога! Слава Україні!

 

 Козацтво Запоріжжя

 

четвер, 29 Травня 2014 16:03 | Переглядів: 443

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]