Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

У зв’язку з подорожчанням газу в міських будинках установлюватимуть лічильники

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Андрій Білоусов провів всеукраїнську селекторну нараду з питань підготовки до наступного опалювального сезону та забезпечення розрахунків підприємств та населення за спожитий природний газ. У Запорізькій селекторній студії ВАТ «Укртелеком» працював заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.

У ході наради керівники регіонів прозвітували урядовцю про стан підготовки до опалювального сезону та про поточну ситуацію з розрахунками за спожите блакитне паливо, а також окреслили наявні проблеми в регіонах.

Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук, усі роботи, пов’язані з підготовкою до опалювального сезону, виконуються згідно з графіком.

- Наразі в області до роботи готові 18% котелень, особливих нарікань та проблем немає, всі питання вирішуються в робочому порядку. Ситуація з розрахунками в регіоні не критична, на деяких територіях області є позитивна динаміка, - повідомив посадовець.

Заступник міністра Андрій Білоусов, у свою чергу, нагадав, що з 1 липня очікується підвищення тарифів на газ для населення. Відтак, керівники регіонів повинні взяти на контроль роботу зі встановлення лічильників на міських будинках. До кінця року, за словами урядовця, в кожному місті лічильниками має бути забезпечено 45 % будинків.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 29 Травня 2014 16:44 | Переглядів: 408

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]