Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Чи стане чисто у селі?

До редакції районної газети «Нова Таврія» звернулися обурені жителі Верхньокриничанської сільради, які нарікають на те, що територія села, а особливо її лісосмуги, посадки, надзвичайно засмічені, а сільська влада не вживає жодних заходів щодо ліквідації стихійних звалищ. Прокоментувала звернення землевпорядник сільради Наталія Носаль:

— Така проблема дійсно існує, але сміття не вивозиться не тому, що у сільраді цього не хочуть, а через обмеженість бюджетних коштів. Щоб якось підтримувати чистоту на території, наприкінці березня та на початку квітня працівники сільради разом з учнями школи проводили суботники з благоустрою. Були прибрані узбіччя доріг та стихійні сміттєзвалища. Але чистіше у селі не стає, оскільки самі ж його жителі продовжують вивозити сміття у посадки.

Для врегулювання цього питання депутати сільради, виконком звернулися до населення з пропозицією залучити до вивезення сміття з території спеціалізоване підприємство ПП "Колесник", яке успішно надає такі послуги у інших населених пунктах району. Обговорення проводили і особисто, і колективно, та, на жаль, жителі нашого села не погоджуються укладати відповідні договори на вивезення сміття і сплачувати за це щомісяця 25 грн. Можливо, варто переглянути кожному особисте ставлення до вирішення даної проблеми, адже навряд чи знайдеться двір, де немає сміття. Тож, чи стане чисто у селі, залежить тільки від кожного з нас.

 

За матеріалами районної газети "Нова Таврія"

 

вівторок, 03 Червня 2014 15:18 | Переглядів: 489

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]