Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулась позачергова сесія Запорізької обласної ради

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін взяв участь у роботі тридцять п’ятої (позачергової) сесії Запорізької обласної ради. Порядок денний сесії складався з восьми питань, безперечно, головним з яких були внесення змін до регіональної цільової програми «Питна вода Запорізької області» на 2012-2020 роки та зміни і доповнення до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2014 рік».

У пленарному засіданні взяли участь голова Запорізької облради Віктор Межейко, перший заступник голові Світлана Абдурахманова, голова ЗОДА Валерій Баранов. Хвилину для звернення попросив депутат Костянтин Гургура, який повідомив про створення депутатської групи «За економічний розвиток і соціальну відповідальність».

Почалось пленарне засідання з «минуты молчания» - депутати вшанували пам'ять свого колеги Володимира Рудика.

Першим було розглянуто питання про внесення змін до Програми розвитку культурі Запорізької області на 2013-2017 роки. Потім депутати проголосували за внесення змін та доповнень до Переліку заходів спрямованих на охорону та раціональне використання природних ресурсів, які фінансуються за рахунок фондів охорони навколишнього природного середовища місцевих бюджетів у 2014 році.

По третьому питанню щодо внесення порядку денного зміни і доповнення до до регіональної програми будівництва, реконструкції, модернізації об’єктів інфраструктури, соціально-культурного та екологічного призначення по Запорізькій області на період до 2016 року доповіла директор Департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Елла Слепян. Корекції підлягали кошти Фонду регіонального розвитку. По цьому питанню виступили депутати Володимир Тарасов, Наталія Авраменко, Володимир Черленюх.

Жваву дискусію депутатів викликало п'яте питання порядку денного Про внесення змін до регіональної цільової програми «Питна вода Запорізької області» на 2012-2020 роки. Зокрема, йшлося про будівництво і реконструкцію свердловин для водопостачання Степногірська. У дебатах взяли участь депутати Олександр Бабич, Микола Ярмощук, Петро Гончарук, Геннадій Шанін, Микола Фролов, Віктор Холодний, Катерина Луценко, Наталія Авраменко. Після обміну думками депутати прийняли це рішення.

На позачерговій сесії розглянуто важливе питання про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2014 рік». Потрібно було уточнити фінансові ресурси місцевих бюджетів. З доповіддю виступив директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Сергій Медвідь.

По звершенню сесії відбувся брифінг, під час якого Віктор Межейко відповів на чисельні запитання журналістів.

 

четвер, 05 Червня 2014 16:30 | Переглядів: 520

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]