Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Запорізька продукція високо оцінена на міжнародній агропромисловій виставці

Понад 30 запорізьких аграрних підприємств та фермерських господарств беруть участь у XXVІ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО – 2014», яка наразі проходить у Національному комплексі “Експоцентр України”. Запорізьку делегацію очолюють заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Олег Ніколенко та директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Андрій Ревуцький.

Cтенд Запорізької області розташований у сьомому павільйоні Національного комплексу “Експоцентр України” на площі 34 м 2, на якому продемонстровані найкращі досягнення провідних підприємств у галузях рослинництва, тваринницта, харчовій та переробній промисловості. Серед них - «Пологівський олійноекстракційний завод», «Запорізький хлібокомбінат №1», «Племзавод «Степний», Агровиробнича фірма «Злагода», фермерське господарство “Таврія–Скіф”, Запорізька кондитерська фабрика, «ВО «Моліс», ПрАТ “Агропромислова компанія”, а також товариства з обмеженою відповідальностю «Агро-Давидівка», “Агротіс”, «СПП ЛАНА», “Лідер”. Також у спеціалізованих виставках взяли участь агротехнічні підприємства: ТОВ «ОЗСМ «Агротех», ТОВ «Оріхівсільмаш», ТОВ НВП "Базис".

 Запорізька регіональну експозицію відвідав Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка, який високо оцінив як презентацію області на Агро-2014, так і роботу агропромислового комплексу Запорізького краю в цілому.

 У рамках «АГРО – 2014» традиційно проходять вже відомі спеціалізовані виставки, а також науково-практичні заходи - конференції, круглі столи, симпозіуми, брифінги, презентації та дегустації різноманітної продукції, показ племінних коней та великої рогатої худоби, передбачена й розважальна програма для сімейного відпочинку.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

п'ятниця, 06 Червня 2014 11:21 | Переглядів: 503

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]