Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

"Королева Анна" є і у Балках

Небайдужі люди, громадські діячі, всі, хто намагається жити не лише на своє благо, а й на благо свого села, району, країни, — завжди викликають велику повагу. Своєю небайдужістю такі люди рухають життя вперед, не бояться нового, передового, випробовують себе і обов'язково добиваються мети, доходять до своєї визначеної вершини. Вони ведуть за собою колективи і впевнені: сьогодні — добре, а завтра — буде ще краще.

Вони — не такі, як усі, і тому не перетворюються на просто людей, а є особистостями. Саме така Ніна Борисівна Бєляєва — людина, яку щиро шанують у Балках і Дніпрорудному, районі та області, а тепер вже й на рівні всієї України. Природа вміло поєднала два в одному: гарна, чуйна, привітна жінка, що так і випромінює добро, і розумний, успішний підприємець, керівник колективу, який впевнено дивиться вперед. Її енергії та ентузіазму по-доброму заздрять, адже "на відмінно" виконує свою жіночу місію — мами і дружини і досить вміло веде справи у товаристві "Веселка", яке має добру славу у Балках: у мережі магазинів з такою красивою назвою можна купити все потрібне для господи.

Поважають Ніну Борисівну не лише як вмілого менеджера і організатора виробництва, а й, в першу чергу, за всі її добрі справи для села. Жоден захід у Балках не проходить без її участі: школи підтримати, ветеранам увагу, сім’ям з дітьми допомогти, село рідне прибрати і облаштувати... На кожне прохання сільради Н.Б.Бєляєва завжди відгукується, сама нерідко стає ініціатором того чи іншого заходу, бо не все одно жінці те, що відбувається навколо.

Ніну Борисівну поважають усі, бо знають: у допомозі вона невідмовна. Визнають заслуги балківчанки не лише на місцевому рівні, а й на Всеукраїнському. Ось і нещодавно разом з чоловіком Володимиром Миколайовичем повернулася з Києва, де побувала на запрошення Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління. Запитаєте — з якої нагоди? А з дуже приємної — Президія Міжнародних ділових кіл та Експертна рада Міжнародної іміджевої програми "Лідери ХХІ століття" спільно з Організаційним комітетом прийняла рішення про нагородження Ніни Борисівни Біляєвої Орденом Королеви Анни "Честь Вітчизни" на срібній зірці (на фото момент нагородження).

Це були гідні урочистості, адже зібрали справді цвіт української нації: діячів культури (на знімку: сім’я Бєляєвих з народною артисткою України Ніною Матвієнко), мистецтва, підприємців, кращих виробників України.

Як зізналася сама Ніна Борисівна: навіть не чекала такої відзнаки. І взагалі, старається працювати сумлінно, повнокровно жити щоденним життям, не проходити повз чужу біду чи проблему села не заради орденів, а просто серце у неї таке — щире і відкрите.

Сільчани щиро поздоровили Ніну Борисівну із заслуженою відзнакою і пораділи всією громадою: знай наших! А вона знову у щоденних проблемах: робота, громадська діяльність, господарство вдома, сім’я. Звичайне життя. Але ця жінка прагне перетворити його кожен день на родзинку — прожити просто щасливо.

Побажаємо ж Ніні Борисівні та її родині і далі тримати марку.

Виконком сільської ради, весь депутатський корпус щиросердно вітають свою землячку з почесною та визначною нагородою — Орденом Королеви Анни. Знайте: ви для нашого села дійсно незамінна! Заслуженій людині — заслужена нагорода!

Щиро дякуємо за щоденну працю, за вагомий внесок у розвиток рідних Балок, за допомогу і розуміння. Все добро, яке випромінює ваше серце, обов'язково повернеться сторицею до вас і вашої родини. Поваги від людей, злагоди і миру!

 

Марія Радченко
Балківський сільський голова

 

п'ятниця, 06 Червня 2014 13:11 | Переглядів: 526

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]