Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Прощавай школо, але не музика!

Навчальний рік для випускників Василівської музичної школи закінчився святковим звітним концертом у районному Центрі культури і дозвілля, в якому взяли участь учні різних класів. Переповнений зал, бурхливі оплески та гучні виклики "Браво!" свідчили про те, що цю творчу молодь василівчани вже знають по виступах на різноманітних міських заходах. Тож і цього разу приймали тепло й щиро. У репертуарі звучали пісні, сценки від дітей початкових класів та випускників, але остаточно полонив серця глядачів і гостей свята танцювальний колектив "Каприс".

П'ятеро тендітних, чарівних дівчаток та стільки ж статних красенів-юнаків легко і невимушено кружляли у танку. Їхні злагоджені, ритмічні рухи, мова танцю заворожували і піднімали настрій. Вісім років колектив жив спільними творчими ідеями, разом долав труднощі, готувався до виступів і перемагав. І ось — випускний… За ці вісім років навчання у музичній школі учасники "Капрису" не лише подорослішали, а й стали справжніми творчими, гармонійними особистостями, майстрами танцю, які навчилися проживати на сцені цілі історії.

І діти, і їхні батьки нині від усього серця завдячують, перш за все, керівникам колективу "Каприс" — Максиму Терьохіну та Наталії Лосєвій, які протягом усіх цих років навчали своїх вихованців секретам танцювальної майстерності та разом з ними брали участь у Всеукраїнських фестивалях народної творчості, у різноманітних конкурсах, що вселяло в дітей віру в себе і прагнення ставати кращими.

У цей святковий день наші діти отримали свідоцтва про закінчення музичної школи. А батьки підготували для них сюрприз — оригінальний танець у своєму виконанні, який викликав у глядачів море позитивних емоцій.

Скільки теплих слів з побажаннями здоров'я, творчих здобутків, натхнення і нових перемог звучало на адресу випускників. Нехай все, що побажали їм того дня, обов'язково збудеться! А ми — батьки, бабусі і дідусі — завжди підтримаємо дорогих дітей і порадіємо за їх успіхи!

Спасибі усім організаторам цього свята і ще раз низький уклін усьому творчому педагогічному колективу музичної школи, який очолює Антоніна Горецька. Нехай у стінах вашого навчального закладу і далі народжуються таланти і спалахують нові зірочки!

З вдячністю, від імені усіх батьків Дана Опанасенко.

 

п'ятниця, 06 Червня 2014 13:17 | Переглядів: 452

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]