Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Область готується до нової хвилі переселенців

На даний час до органів влади Запорізької області звернулися 405 осіб, які прибули з АР Крим та м. Севастополь, а також 558 вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук під час обласної селекторної наради з керівниками територій та структурних підрозділів виконавчої влади.

- Хочу подякувати керівникам Бердянського, Якимівського районів, Кирилівки, які тільки протягом вихідних днів прийняли та розселили понад 140 переселенців. Дуже допомогли люди, які мешкають у приватному секторі. Але ми повинні налагодити системну роботу щодо формування бази даних житла, - окреслив завдання Петро Гончарук.

 Посадовець доручив керівникам територій у терміновому порядку з’ясувати, скільки людей вони зможуть прийняти у себе. При цьому наголосив, що особливу увагу треба приділити роз’яснювальній роботі серед підприємців, населення, оскільки про виплату компенсацій – за проживання, харчування – наразі мова не йде.

 Крім того, обласна влада планує провести своєрідний аудит покинутих будинків, населених пунктів, де можна будувати житло для тих людей, які вирішать зупинитися в нашій області.

 Окремо Петро Гончарук зупинився на необхідності активізації функціонування постійно діючого штабу.

 - Такий штаб у нас створено, але його роботу треба активізувати. Ми повинні об’єднати зусилля з волонтерами, діяти скоординовано, залучати психологів, студентів, які хочуть проявити свою громадянську позицію, - наголосив заступник голови облдержадміністрації.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

середа, 11 Червня 2014 08:21 | Переглядів: 486

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]