Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Валерій Баранов: «Ми повинні показати громадськості, як вирішимо проблеми в медичній сфері»

Голова обласної державної адміністрації Валерій Баранов провів засідання координаційної ради з питань реформування медицини за участю представників запорізьких медичних закладів, а також громадськості. - Одне з найбільших нарікань на корупцію ми маємо в медичній сфері. Я б дуже хотів бути учасником наведення ладу в цій галузі. Я буду прислуховуватись до вас і разом ми повинні знайти шляхи наведення порядку, - зазначив голова області.

Під час даного зібрання спалахнула жвава дискусія між прибічниками та противниками головного лікаря обласної клінічної лікарні – Сергія Тяглого.

 Втрутившись у конфлікт між присутніми, очільник області звернув увагу на існування більш кричущих проблем в запорізькій медицині та закликав учасників до конструктивного вирішення проблем.

 - Я ініціював зустріч для того, щоб ми визначили ряд проблем і шляхи їх вирішення. Ви повинні розуміти, що сьогоднішнє суспільство хоче контролювати дії влади. Тож наше завдання - показати громадськості ті проблеми, які ми маємо в медичній сфері і пояснити, якими шляхами збираємось їх вирішити, - наголосив Валерій Баранов.

 Очільник області заявив, що до наступного зібрання присутні представники координаційної ради мають надати перелік проблем, які потребують нагального вирішення. На думку голови ОДА, лише бачачи чіткі недоліки або порушення, можна перейти до пошуку механізмів розв’язання кожного з них.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

середа, 11 Червня 2014 08:23 | Переглядів: 429

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]