Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

А МОЛОДЬ ЯКА!

Часто чуємо нарікання на молодь, мовляв, нове покоління — інше, не цікавиться історією, не поважає героїв… Та це не так, адже зрівняти всіх під одним гаслом — безглуздо. Молодь Василівщини неодноразово доводила суспільству, що поважає минувшину, шанує ветеранів, всім серцем любить свою рідну Україну. Днями своїм вчинком приємно вразили і здивували ветеранську організацію м. Василівка учні ЗОШ № 1 та гімназії "Сузір'я".

— До клубу "Ветеран" завітав хлопчина і подарував нам чотириметровий прапор України, — розповідає голова ветеранської організації Лідія Слободян. — По жовтому краю були написані привітання з Днем Перемоги та побажання ветеранам від школярів, їх батьків та бабусь і дідусів. Ми були дуже вражені! Думали, що це якась ініціатива вчителів… Зателефонували до школи і здивувалися ще більше — діти згуртувалися самі!

Як виявилося, ініціатор цієї акції — випускник 11-го класу Василівської ЗОШ № 1 Олександр Черняк. Хлопець давно хотів зробити добрий вчинок для ветеранів і висловити свою вдячність за здобуту Перемогу. Спочатку у Олександра народилася ідея влаштувати танцювальний флешмоб на урочистостях з нагоди Дня Перемоги. До свого задуму поставився серйозно: розмістив оголошення в Інтернеті та по школах Василівки, зібрав до 30 однодумців від 10 до 17 років, з якими протягом місяця репетирували танець.

Свою відповідальність та вміння організуватися учасники флешмобу довели вже на святі. Їх виступ додав родзинки традиційному мітингу: учні у білих футболках з хустками у кольорах національного прапору… Окрім цього, школярі змонтували ще й кілька відеороликів про війну, які виклали в Інтернет.

— Для виступу ми зібрали невеличкі кошти і придбали прапор довжиною 4 метри, а також гвоздики для ветеранів… Після участі в мітингу прапор залишився у нас, і ми не хотіли, аби він десь припадав пилом. Тож вирішили подарувати його ветеранам і не просто принести, а написати на ньому найкращі побажання, — розповів Олександр Черняк. — Особисто я побажав добра, щастя та миру на землі!

Члени ветеранської організації щиро подякували учням і особисто головному ентузіасту Олександру Черняку. Побажали їм щасливої долі, успіхів та миру!

 

Анна ШАПОВАЛОВА

 

середа, 11 Червня 2014 13:55 | Переглядів: 432

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]