Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ДОПОМОЖЕМО АРМІЇ

Щодня українців закликають взяти участь у акції "Підтримай українську армію", відправивши повідомлення або зателефонувавши на номер 565. З рахунку мобільного абонента на допомогу армії знімається 5 гривень. Чи бере участь у цій акції наш район і наскільки активно? За відповіддю звернулися до військового комісара міжрайонного Василівсько-Михайлівського об'єднаного військкомату Сергія Білодіда:

— Таких даних ми не маємо, адже ніяк не можемо фіксувати дзвінки і повідомлення, тим паче певної території, бо люди телефонують або відправляють SMS особисто, за власним бажанням і зі своїх мобільних телефонів.

— Сергію Миколайовичу, в цілому, чи допомагають мешканці Василівщини іншими внесками?

— До нашого військкомату з такими пропозиціями або конкретною допомогою ніхто не звертався. Можливо, допомагають певним військовим частинам чи інше, але така інформація мені теж не відома.

— Скільки юнаків вже призвано на строкову службу?

— Призов триває до 31 липня. На сьогодні продовжується відбір, юнаки проходять медичні комісії тощо. Вже відібрано до лав української армії близько 60 чоловік.

— А скільки чоловік було мобілізовано?

— В цілому мобілізованих з Василівського та Михайлівського районів 148 чоловік.

За інформацією сайту Міністерства оборони України, станом на 5 червня у рамках акції "Підтримай Українську армію" на рахунки Міністерства оборони України в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних і фізичних осіб надійшло майже 129 мільйонів гривень.

З цієї суми 121 168,7 млн. грн. — грошові перекази на матеріально-технічне, решта — на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565" на підтримку Української армії перераховано 30 мільйонів 122 тисячі гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Свій внесок для допомоги Збройним Силам України зробив і василівчанин, справжній патріот Іван Передерій, який перерахував кошти на рахунок благодійного фонду "Відродження". Не стоїть осторонь Іван Петрович і інших проблем суспільства — допомагає хворим дітям. Малечі, при можливості, завжди допоможе фінансово. Пенсіонер упевнений, що від тієї сотні не збагатіє і не збідніє, а гуртом можна зібрати певну суму та врятувати життя чи придбати необхідне медичне обладнання... Іван Передерій завжди радий допомогти і закликає інших мешканців району допомагати людям, бути патріотами своєї країни, і не залишатися байдужими, бо, як кажуть: "Чужої біди не буває".

 

середа, 11 Червня 2014 13:59 | Переглядів: 495

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]