Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

До уваги страхувальників!

Кожна дитина шкільного віку мріє про закінчення навчального року, щоб із задоволенням відпочити три літніх місяці від уроків, завдань, рефератів тощо. Але такі омріяні дітьми канікули завдають чимало клопоту батькам, які пов’язані з організацією відпочинку дітей.

Щорічно, правлінням Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності затверджується Програма відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей, однією із задач якої є оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення, в межах асигнувань, передбачених бюджетом Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі –Фонд).

Застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун або піклувальник) подає заяву щодо оздоровлення дитини за рахунок коштів Фонду до комісії (уповноваженому) із соціального страхування підприємства, яка складає заявку про кількість дітей, які потребують оздоровлення влітку та надає її до робочого органу відділення Фонду. Організованими формами оздоровлення за рахунок коштів Фонду охоплюються діти віком від 6 до 18 років. Кошти Фонду виділяються на організацію харчування (у частині вартості набору продуктів харчування), лікування та культурне обслуговування дітей в межах граничних норм витрат.

Запорізька міська виконавча дирекція Запорізького обласного відділення Фонду, повідомляє, що з метою своєчасного та в повному обсязі забезпечення часткового фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб, комісії (уповноваженим) із соціального страхування підприємств та організацій необхідно надати обґрунтовану заявку про кількість дітей, які потребують оздоровлення влітку 2014 року.

Також, Запорізька міська виконавча дирекція повідомляє, що продовжується отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду.

За більш детальною інформацією звертатись до відділу соціальних послуг Запорізької міської виконавчої дирекції за тел. 34-27-11, 239-02-01; 34-01-91.

 

Запорізька міська виконавча дирекція Запорізького обласного відділення
Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

 

середа, 18 Червня 2014 14:59 | Переглядів: 450

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]