Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Нарада з питання організації прийому вимушених переселенців, які прибули з АРК Крим, Донецької та Луганської областей

18 червня голова районної ради Денис Калінін взяв участь у розширеній нараді при голові райдержадміністрації з питання організації прийому вимушених переселенців, які прибули з АРК Крим, Донецької та Луганської областей.

На нараду були запрошені керівники правоохоронних органів, суду, міграційної служби, окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, навчальних закладів, установ, органів місцевого самоврядування.

Розглянуто питання щодо організації прийому вимушених переселенців, які прибули з АРК Крим, Донецької та Луганської областей в район.

Сергій Джуган звернув увагу присутніх на організацію роботи районного штабу з прийому переселенців, які прибули з АРК Крим, Донецької та Луганської областей, який розташований в управлінні соціального захисту населення Василівської РДА.

Зазначено, що у Василівському районі на сьогоднішній день є три такі сім'ї, одна з яких проживає у студентському гуртожитку, а дві мешкають у родичів. Переселення людей із території військових дій відбувається через обласний штаб з прийому переселенців, де всі дії здійснюють організовано. Інший спосіб – коли люди приїздять самостійно, часто не маючи при собі документів, що посвідчує особу. Таким людям необхідно надати консультації щодо подальших дій, щоб пристосувати їх до проживання в нових умовах.

Під час наради наголошено, що всі бажаючі можуть долучитися до проблем переселенців і зробити свій посильний внесок (надати житло, харчування, одяг тощо). А кожен державний орган зобов’язаний зробити все від них залежне , щоб допомогти людям, які опинилися в складних життєвих обставинах в результаті воєнних дій на сході України.

Перед державними органами стоїть завдання розробити чіткий алгоритм дій в ситуації, яка склалася з переселенцями, з метою вчасного реагування на виклики сьогодення.

За результатами наради всім керівникам територіальних органів державних органів виконавчої влади визначити відповідальних осіб по роботі з вимушеними переселенцями; затвердити графіки цілодобового чергування з метою негайного реагування.

 

четвер, 19 Червня 2014 11:25 | Переглядів: 434

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]