Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дорожники приділяють особливу увагу автошляхам регіону, які ведуть до азовських курортів

З урахуванням настання курортного сезону та збільшенням транспортних потоків у літній період по автошляхах області Службою автодоріг у Запорізькій області приділяється особлива увага курортним маршрутам.

Як повідомив начальник служби Геннадій Тимченко, в Бердянську протягом минулого тижня виконано роботи з нанесення дорожньої розмітки на 35 нерегульованих пішохідних переходах. Виконавець - філія «Запорізька ДЕД», яка є одним із 22 структурних підрозділів ДП «Запорізький облавтодор».

На автодорогах загального користування на підходах до залізничних переїздів та на пішохідних переходах у місцях концентрації ДТП відновлено розмітку на 1,5 км дорожнього покриття.

- Обмежене фінансування дорожньої галузі не дає змоги належним чином дотримуватися норм експлуатаційного утримання, тож дорожники регіону рятують автодороги шляхом ямкового ремонту. Так, протягом минулого тижня на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області силами наших районних філій ліквідовано 4 822 кв. метрів ямковості на автодорогах загального значення. Для забезпечення ямкового ремонту на цьому тижні працював Мелітопольский асфальтобетонний завод. Ремонтні роботи щоденно виконували в середньому 12 бригад, - повідомив Геннадій Тимченко.

Усіма філіями ДП «Запорізький облавтодор» проводено роботи з утримання смуги відводу автодоріг у належному санітарному стані: ліквідовано аварійні дерева, скошено траву на узбіччях та прибрано сміття.

- Під час літнього періоду Службою автомобільних доріг у Запорізькій області спільно з підрозділами Державтоінспекції та Держтрансінспекції Запорізької області посилено габаритно-ваговий контроль за рухом великовагових транспортних засобів. З метою збереження автомобільних доріг загального користування від руйнувань автомобільним транспортом загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т при температурі повітря більше +28 ºС на автодорогах області цілодобово працюють два пересувних пункти габаритно-вагового контролю, - зазначив Геннадій Тимченко.

На даний час проводяться роботи на таких ділянках автодоріг: а/д М-14-03 обхід м. Мелітополь, км1 та а/д Н-08 Бориспіль –Дніпропетровськ-Запоріжжя, км 469.

Крім того, Службою автодоріг підготовлено до експлуатації та затверджено з УДАІ ГУМВС України в Запорізькій області перелік спеціально відведених місць для більш комфортного розміщення та відпочинку водіїв великовагового транспорту.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 25 Червня 2014 08:13 | Переглядів: 419

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]