Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Голова облради Віктор Межейко підтримав заклик голови ОДА Валерія Баранова об’єднати сили задля захисту Батьківщини від агресії і збереження миру та стабільності

«Депутати обласної ради, незалежно від їх партійної приналежності та політичних уподобань, повинні проявити громадянську свідомість та відповідальність перед громадою області, припинити протистояння та подбати про забезпечення життєдіяльності області», - про це йдеться в зверненні голови облдержадміністрації Валерія Баранова до депутатів Запорізької обласної ради.

Ознайомившись із текстом звернення, керівник депутатського корпусу Запорізької обласної ради Віктор Межейко висловив однозначну підтримку основним його тезам. Зокрема, він підкреслив:

- Безумовно, законодавча і виконавча влада повинні працювати, як єдиний чіткий механізм. Від нашої злагодженої роботи, без відповідального ставлення кожного депутата до своїх обов’язків, до своїх виборців ми не матимемо гарантій стабільної роботи і спокійного життя для запоріжців.

Сьогодні, за розпорядженням голови Запорізької облради Віктора Межейка, працівники апарату Запорізької облради поширили пропозицію голови Запорізької облдержадміністрації Валерія Баранова створити в обласній раді патріотично налаштовану більшість серед депутатів Запорізької обласної ради. Далі наводимо повний текст звернення.

 Шановні депутати!

 У країні складна суспільно - політична ситуація, економіка в кризі, триває агресія Росії.

У цій ситуації ми зобов'язані об'єднувати зусилля всіх гілок влади для стабілізації ситуації та захисту інтересів держави, області та мешканців. Громада та громадські організації справедливо вимагають від влади рішучих дій щодо ліквідації корупції, встановлення прозорості та відкритості влади.

Впевнений, що кожен з вас має пам’ятати про свою відповідальність перед громадою. Тому неприпустимо продовжувати партійні чвари та інтриги, ставити особисті та корпоративні інтереси вище суспільних.

Партійна доцільність, якою дехто керується у прийнятті рішень, – це шлях в нікуди. Саме це довела новітня історія України. Партії та їх лідери народжуються й гинуть у небутті, а головним критерієм оцінки роботи народного обранця завжди залишається лише думка людей, довіра громади.

Сьогодні нам потрібно об'єднання сил для захисту нашого краю від сепаратистів і екстремістів, для зміцнення оборони наших кордонів, підтримки армії і ополченців, організації допомоги біженцям зі сходу, для підтримки економіки області, збереження робочих місць, зміцнення бюджетної дисципліни та тощо.

Ми разом повинні приступити до проведення радикальних реформ. Нарешті проявлена політична воля і це наш останній шанс зробити Україну цивілізованою країною.

Тож я переконаний, що саме зараз прийшов той час, коли ми маємо забути про чвари та політичні амбіції. Саме сьогодні необхідне єднання зусиль усих гілок влади навколо вирішення завдань, котрі ставить перед нами час та доля.

Вважаю, що депутати обласної ради, незалежно від їх партійної приналежності та політичних уподобань, повинні проявити громадянську свідомість та відповідальність перед громадою області, припинити протистояння та подбати про забезпечення життєдіяльності області.

Пропоную створити в обласній раді патріотично налаштовану більшість, незалежно від партійної приналежности, об’єднати наші сили задля єдиної мети - захистити Батьківщину від агресії, зберегти мир та стабільність на нашій землі, знайти сили та можливості рухатися далі до розвитку та процвітання славного Запорізького краю.

 З повагою
Голова Запорізької обласної
державної адміністрації
Валерій Баранов

середа, 25 Червня 2014 09:11 | Переглядів: 411

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]