Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

"Все буде добре!"

Випускний — святкова і хвилююча мить, яка починає у житті кожного школяра новий період. Не менш доленосний він і для учнів 9-х класів, адже хтось ще на два роки залишиться у стінах рідної школи, а хтось — порине у доросле життя, здобуватиме професію…

До цього святкового заходу з особливою старанністю підійшли у Василівській ЗОШ № 3: прикрасили шкільне подвір'я кульками і квітами. Батьки, вчителі, гості схвильовано очікують на появу випускників. І ось вони виходять — гарні і щасливі, а разом з ними їх класний керівник Валентина Кравченко.

Хоч вже і дорослих, але ще таких юних випускників зі святом привітали директор школи Олександр Маслов та його заступник Галина Коломоєць, перша вчителька Людмила Федоренко. Вітали і бажали всього найкращого і, головне, не прощалися, бо хочуть, щоб учні лишилися у школі, щоб іще на два роки продовжили найприємніший період життя — юність.

А далі — пісні, вірші, подяки вчителям, і, нарешті, довгоочікувана мить — урочисте вручення свідоцтв. Їх цього року отримали 23 дев'ятикласники. Учні з полегшенням і цікавістю проглядали свої "освітні документи", бо впродовж червня напружено складали іспити, яких було аж п'ять.

Валентина Кравченко привітала своїх подорослішалих дітей з цією визначною подією та вручила їх батькам подяки за виховання здібних, активних, працелюбних хлопців і дівчат!

Прекрасне свято випускного завершилося піснею "Все буде добре", яку виконував випускний клас, а потім всі разом зробили почесне коло шкільним подвір'ям, з яким хтось попрощався на літо, а хтось — на все життя! Та у будь-якому випадку, випускники ніколи не забудуть рідну школу, вчителів, своїх друзів…

Успіхів вам, випускники!

 

середа, 25 Червня 2014 15:19 | Переглядів: 429

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]