Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

ЗА ЄДИНУ ДЕРЖАВУ!

В часи буремних подій на сході країни лише свідома громадська і громадянська позиція кожного українця можуть стати запорукою впевненості у майбутньому. Особливо, позиція молоді. Саме тому студенти Василівського коледжу долучилися до патріотичних акцій. 11 червня під час великої перерви студенти різних курсів та усіх спеціальностей взяли участь в акції "Україна єдина!" — кольоровою

крейдою намалювали і написали на подвір'ї свої побажання і послання до земляків. Ініціаторами проведення заходу стали студенти першого курсу юридичного відділення, які, незважаючи на те, що лише перший рік навчаються у нашому коледжі, зуміли організувати й своїх старших товаришів.

— Ми від самого початку вирішили, що подія має стати суто студентською, тому свідомо не залучали до цього викладачів. Ми хотіли висловити саме думку і позицію молоді, хоча із задоволенням констатуємо, що викладачі за покликом серця приєднувалися до нас, — поділився Дмитро Савон, майбутній юрист, один з активістів.

Студенти взяли на себе не лише організаційні, а й матеріальні витрати з проведення акції, засвідчивши розуміння того, що лише участь, відповідальність і бажання кожного здатні призвести до мети.

Завершилося патріотичне дійство підняттям національних прапорів та виконанням Державного Гімну України.

Зі свого боку, хочу додати, що надзвичайно приємно було спостерігати за ентузіазмом, з яким студенти долучалися до заходу. Майбутні юристи, ветеринари, технологи, які приїхали навчатися до Василівки із Запоріжжя, Гуляйполя, Токмака, Мелітополя та інших міст, містечок і сіл, у єдиному пориві висловлювали свої переконання в єдності нашої держави і народу. Це свідчить про формування активної позиції і розвиток громадянського суспільства не лише серед Василівщини, а й усіх регіонів країни. Просто пишаюся тим, що маю змогу працювати і спілкуватися з такими небайдужими хлопцями і дівчатами, про яких дійсно можна сказати: вони — майбутнє держави! Дякую всім батькам студентів за те, що виховали справжніх патріотів своєї Батьківщини.

Вікторія ДЄНЄЖНА,
викладач коледжу

 

середа, 25 Червня 2014 15:25 | Переглядів: 427

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]