Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Приєднуйтесь, небайдужі!

По усій території нашої держави проходять патріотичні акції на підтримку єдності. І працівники Центральної районної бібліотеки для дорослих долучилися до них — спробували підняти настрій і собі, і мешканцям свого міста. Ми прикрасили вхід до бібліотеки та дерева біля неї стрічками національного кольору. Адже жовто-блакитний прапор — символ нашої єдності в намірі збудувати своїм дітям достойне, розумне і комфортне суспільство.

А перехожі зупинялися та запитували: "А що у вас за акція?" Почувши у відповідь, що це виявлення єдності й солідарності, бажання підтримати рідну Україну у скрутний час, щиро дякували. Дехто навіть просив подарувати стрічки, а фотограф Едуард Шматало, дізнавшись, що акція проводиться за кошти бібліотекарів, долучився — і ми змогли придбати ще декілька метрів стрічок.

Образа скувала серця, коли наступного дня стрічки частково зняли невідомі, а деякі підпалили. Щоранку ми, замість знятої, вивішуємо нову, нам вистачить терпіння! Та хочеться запитати: "Люди! Невже вам не болить за Україну? Невже ви, заради власного задоволення і хизування, здатні спаплюжити символи держави?".

Бібліотекарі виявили для себе чітку позицію і надалі не шкодуватимуть власних грошей для підтримання держави! Нашим наступним кроком, найімовірніше, буде фарбування сходинок, що ведуть до бібліотеки, у національні кольори.

Напевно, нашій державі просто необхідно пережити ці трагічні події задля того, щоб кожен громадянин нарешті усвідомив для себе, що значить Україна та її символи.

Усі, чиї душі бентежить майбутнє України, чиї серця плачуть від болю, якої завдає байдужість, приєднуйтеся до нашої акції!

Світлана Біцька,
бібліотекар

 

середа, 25 Червня 2014 15:32 | Переглядів: 478

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]