Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ансамблі запорізьких шкіл-інтернатів - серед переможців VIII благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії»

У Києві відбувся фінал VIII благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії» для дітей, вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а також для дітей соціально незахищених категорій. У фестивалі взяли участь понад 50 колективів та виконавців із Запорізької, Кіровоградської, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської, Миколаївської, Сумської, Харківської та Київської областей.

Запорізька область була представлена творчими колективами Малобілозерської спеціалізованої естетичної школи-інтернату II-III ступенів «Дивосвіт», Бердянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ст., Матвіївської загальноосвітньої санаторної школи–інтернату І-ІІІ ступенів, Кам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та Запорізької школи-інтернату І – ІІІ ступенів №4.

Переможців визначали у таких номінаціях: «Хореографія», «Вокал», «Оригінальний жанр» та «Авторське виконання» за трьома віковими категоріями учасників. У кожній з них проводиться окремий конкурс для дітей з обмеженими можливостями.

Конкурсні номери оцінювались за відповідністю умовам конкурсу, репертуаром, індивідуальністю, сценічним образом, виконавською майстерністю, артистизмом, відповідністю вибраної тематики віку виконавця, розкриттю творчого задуму.

У фіналі VIII благодійного фестивалю дитячої творчості у номінації «Оригінальний жанр» (категорія «діти») перше місце посів ансамбль «Співочі руки» Кам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

Ансамбль пісні і танцю «Гладос» школи-інтернату «Дивосвіт» нагороджений дипломом переможця III ступеня у номінаціях «Хореографія» (категорія «молодь») та цінними подарунками за артистичність та сценічне виконання танцю «Біла зірка». Одна з учасниць цього ансамблю - Дайана Карпань отримала диплом переможця I ступеня та грошову премію за емоційне виконання танцювальної композиції «Мроса».

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 26 Червня 2014 07:58 | Переглядів: 437

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]