Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Володимир Бандуров провів зустрічі з виборцями

25 червня в районі перебував народний депутат України по нашому виборчому округу Володимир Бандуров. Він провів зустрічі з громадами місцевих рад, представниками трудових колективів підприємств, установ, організацій на території сел Приморське, Кам’янське, Балки, Мала Білозерка, Скельки, селища Степногірськ, міста Дніпрорудне.

В.Бандуров ознайомив учасників зустрічей з соціально-політичною ситуацією в країні, напрямках роботи парламенту по її стабілізації, вирішенню питань з ліквідації економічної кризи, перспектив в роботі Верховної Ради.

Звітуючи про свою роботу в окрузі, наш депутат відзначив, що одним з реалізованих завдань, яке сміливо можна вважати нашим спільним досягненням, стосується виділення і реалізація проекту «зелених інвестицій» на соціальних об'єктах району. За два останні роки вдалося залучити понад 46 мільйонів гривень на утеплення і модернізацію 28 соціальних об'єктів у містах та селах округу. Зокрема, в нашому районі: 4 дитсадка в Василівці, гімназія «Сузір’я», ЗОШ №3, Кам’янська, Орлянська школи, ряд сільських дитячих закладів на території району, продовжується робота по підготовці проектів з заміни ліфтів в житлових будинках Степногірська, вирішуються питання газо і водозабезпечення населених пунктів.

На 2014 рік заплановано виділення ще 21 мільйон гривень на проведення реставраційних робіт на 35 соціальних об'єктах округу. Ці роботи вже повинні були йти повним ходом, проте виділення грошових коштів на їх проведення заблоковано Держказначейством. Володимир Бандуров наголосив:«Я налаштований рішуче, буду звертатися з цим питанням до Президента, і зроблю все від мене залежне, щоб проекти «зелених інвестицій» та інші були продовжені. Цього чекають від нас виборці, і ми не маємо права не виправдати їхніх сподівань».

Говорячи про роботу щодо змін до Конституції народний депутат зазначив, що на даний час в парламенті йде активна робота з підведення належної нормативної бази до запропонованих змін до Основного Закону країни. При цьому, вивчається та враховується досвід розвинутих європейських країн, беруться до уваги найефективніші напрацювання в цьому питанні.

Серед питань, які задавали учасники зустрічей, були і питання, пов'язані з економічною ситуацією і зниженням рівня соціальної захищеності населення. Погіршення економічної ситуації, зазначив Володимир Бандуров, прямо пов'язане з політичним протистоянням у суспільстві. Слідом за політичною кризою неминуче приходить криза економічна. Тому, сьогодні нам конче потрібно досягнення в суспільстві, перш за все, миру і злагоди. Він висловив впевненість в тому, що рано чи пізно в нашому суспільстві настане стабілізація економічної ситуації, але для цього ми повинні повернути мир в наші міста і села.

 

 

четвер, 26 Червня 2014 10:48 | Переглядів: 484

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]