Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулось засідання Координаційної ради

Сьогодні під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулося засідання Координаційної ради при голові районної ради з питань місцевого самоврядування на якому розглянуто ряд нагальних питань. Серед яких: - Про обговорення проекту змін до Конституції України. - Про стан матеріально-технічного забезпечення дільничних інспекторів Василівського РВ ГУМВС України у Запорізькій області.

- Про стан роботи з інформування районного штабу по роботі з вимушеними переселенцями, які прибувають з АРК, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей. У засідання взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Джуган, голови та секретарі міськселсільрад району.

 З питаннями черги денної присутніх ознайомили голова районної ради Калінін Денис Сергійович, Дерев’янко В.В. - начальник Василівського РВ ГУМВС України у Запорізькій області та Савран З.В. – начальник управління соціального захисту населення Василівської райдержадміністрації.

Активно пройшло обговорення проекту змін до Конституції України.

Особливу увагу було приділено системі інформування районного штабу по роботі з вимушеними переселенцями, які прибувають з АРК, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей.

З питань черги денної було надано відповідні доручення.

 

 

п'ятниця, 27 Червня 2014 15:30 | Переглядів: 472

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]