Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

У Кирилівці народжується новий музичний фестиваль

«Азовський прорив» - таку назву має фестиваль, який планується провести наприкінці липня в Кирилівці за підтримки Міністерства культури України. З цього приводу в облдержадміністрації відбулася нарада з питань організації заходу. Вибір Кирилівки місцем проведення фестивалю – невипадковий, і пов’язаний не лише з морем і курортним статусом, а й, насамперед, територією миру і спокою. Як пояснили автори проекту, за задумом фестиваль має нести соціальне, духовне, патріотичне навантаження, що відображено в його девізі: «Ми – за мир, свободу, здоров’я, красу».

У мистецькому плані фестиваль – мультижанровий, який передбачає конкурсні змагання в трьох номінаціях: серед вокалістів; серед виконавців року, репу, хіп-хопу; серед ді-джеїв. При цьому фестивальні майданчики працюватимуть цілодобово. Вдень плануються виступи конкурсантів, увечері – виступи молодих виконавців з відомими артистами, вночі – дискотека. Також проводитимуться майстер-класи.

Оскільки цей мистецький захід спрямований на популярицію фізичної культури і спорту, здорового способу життя, до участі запрошено і спортсменів. Так, перед відкриттям фестивалю в Запоріжжі відбудеться футбольний товариський матч між командою зірок сцени ФК «Маестро» та збірною партнерів фестивалю. Почесними гостями стануть боксери Усік та наші земляки – брати Сидоренки.

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 02 Липня 2014 15:30 | Переглядів: 453

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]