Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

КВАРТАЛЬНИЙ — НА ВІДМІННО!

Колишнього шахтаря, залізничника, голову квартального комітету привітали багато людей. І представники міської ради Василівки не забарилися — заступник міського голови Олександр Губа, керівник справами виконкому міськради Андрій Дашковський та депутат Микола Лук'яненко завітали до ювіляра.

Висловили щиру подяку за його життя, вручили імениннику подарунки, подяку міського голови за сумлінну працю на благо територіальної громади, значний внесок у громадське життя та активну життєву позицію. Народився Іван Андрійович у Закарпатській області у селянській родині. Саме у с. Кам'янське Іршавського району почав ходити у початкову школу. Звідти поїхав до міста Єнакієве. На шахту.

Після кількох років роботи під землею переїхав на Василівщину — бо тут у 1954 році зустрів своє кохання і свою долю. Закінчив місцеву вечірню школу і пішов працювати оглядачем вагонів на станцію Таврійськ. Більше 30 років віддав цій справі, ще стільки ж — служив землякам як голова квартального комітету.

Чимало теплих слів щодня чує на свою адресу Іван Андрійович, бо допомагає людям чим може, нічого не жалкуючи і не прагнучи взамін. За це його не раз нагороджували грамотами.

Як добре, коли поруч є людина, на яку можна покластися, яка підтримає і словом, і ділом. Іван Андрійович — саме такий. За плечима — роки досвіду, навколо — дорогі друзі та близькі. Шкода — залишився вдівцем і багато чого вже не повернути, але поряд два сини, невістки, дорогі серцю онуки. Саме вони і гріють душу ветерана, допомогають жити, працювати і навіть мріяти про завтра.

Анна СЛАСТІНА

 

 

п'ятниця, 04 Липня 2014 14:20 | Переглядів: 473

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]