Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

ДО ЛЮДЕЙ — З МИЛОСЕРДЯМ

Діяльність членів районної організації Товариства Червоного Хреста України, перш за все, спрямована на допомогу у розвиток сфери охорони здоров'я, освіти та соціальної підтримки найбільш незахищених верств населення: дітей із со-ціально незахищених сімей, безпритульних і бездоглядних дітей, сиріт, одиноких престарілих та ветеранів, біженців та осіб, які шукають притулок, людей з обмеженими можливостями.

 

 

Нині в районі "Червоний Хрест" очолює Галина Лалетіна. Патронажних сестер цієї організації знають і безпритульні, і багатодітні сім’ї, і нужденні люди похилого віку, а тепер ще й дехто з вимушених переселенців, які перемістилися у наш район з тимчасово окупованого Криму та території проведення АТО.

За останні півроку "Червоний Хрест" надав гуманітарну допомогу більш ніж 350 особам на суму 27700 грн. Увагою і турботою були охоплені різні категорії населення, яким у якості допомоги доставлялися продуктові набори до Нового року, 8 Березня, 9 Травня, Дня захисту дітей, Дня донора. Окрему гуманітарну підтримку отримували і продовжують отримувати вимушені переселенці (одяг, постільна білизна).

Працівники "Червоного Хреста" приділяють належну увагу інвалідам та онкохворим дітям. У 2014 році для цих підопічних придбано і видано 22 одиниці ходунків, тростин, візків.

Чимало людей, волонтерів добровільно долучаються до благодійної справи "Червоного Хреста" і роблять посильний внесок у благородну справу — надання допомоги. Одним із постійних спонсорів районної організації є депутат Василівської міськради Віталій Щербак. Спасибі всім за підтримку.

Давайте творити добро і будемо милосердними до тих, хто цього потребує. Адже милосердя — це не слабкість, а сила, тому що милосердя притаманне людям, які здатні прийти на допомогу. Бо здатність співчувати, співпереживати — це ознака духовної зрілості особистості.

 

понеділок, 28 Липня 2014 11:55 | Переглядів: 444

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]