Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

У психології — ас

Учні нашого району постійно радують своїми досягненнями у навчанні, особливо коли займають перші місця на олімпіадах не лише на районному рівні, а й на обласному. Так, перемогу в обласній олімпіаді по психології зайняла учениця 11 класу гімназії "Сузір'я" Карина СОСНОВСЬКА з с. Верхня Криниця.

Гарна, розумна та цілеспрямована дівчина з відзнакою закінчила Верхньокриничанську неповну школу, відмінно вчиться у гімназії та готується випробувати свої знання на всеукраїнському етапі олімпіади.

- Чому обрала саме психологію і що потрібно для досягнення успіху у подібних випробуваннях?

- Психологія мені подобалася і раніше, - говорить Карина. - На початку навчального року психолог гімназії Вікторія Павлівна Кузьменко (на знімку разом з Кариною) запропонувала нашому класу взяти участь в олімпіаді з психології. Ця ідея мені сподобалася, тож вирішила спробувати. Вікторія Павлівна допомагала готуватися до олімпіади. Я багато читала відповідної літератури, також використовувала свій невеликий життєвий досвід. Бо траплялися такі завдання, де потрібно було вирішити певну ситуацію, і я намагалася відповісти так, як би вчинила особисто.

- Хвилюєшся перед Всеукраїнським етапом олімпіади?

- Звісно, є хвилювання, невизначеність, адже не знаєш чого очікувати. Проте, мені хочеться випробувати свої знання на всі 100 відсотків. Сподіваюсь, що завдання будуть більш складні та цікаві. Взагалі брала участь у олімпіаді, аби оцінити власні можливості та знання.

- Окрім психології, чим ще цікавишся?

- Люблю спілкуватися з друзями, яких багато і в селі, і в райцентрі, обожнюю свій клас... Близько двох років відвідувала "Школу моделей" у м. Запоріжжя. Брала участь у різноманітних кастингах, а також у показі одягу Запорізького магазину "Селена". Було цікаво, але це не те, чим хотілося б займатися у житті. На жаль, з підготовкою до ЗНО та олімпіади вільного часу на інші заняття майже не залишається.

- Вже вирішила ким станеш у житті?

- Збиралася подавати документи на юридичний факультет, а отримавши призові місця на олімпіадах, хочу спробувати вступити ще й на психологію. Батьки підтримують обидві професії, які я обрала, а це — найголовніший стимул досягти намічених цілей.

За матеріалами газети «НТ»

 

понеділок, 20 Лютого 2012 15:26 | Переглядів: 959

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]