Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

За тепло треба платити

23 березня відбулася нарада при голові райдержадміністрації С.Грачові з питання погашення заборгованості бюджетів усіх рівнів за спожиту теплову енергію під час опалювального періоду. В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації М.Солопов, заступник голови районної ради А.Кравець, керівники фінансового управління, відділу ЖКГ райдержадміністрації, підприємств з теплозабезпечення, керівники закладів освіти і охорони здоров’я, міські голови, представники районної прокуратури.

Голова райдержадміністрації С.Грачов, відкриваючи нараду, наголосив, що рівень оплати підприємств теплоенергетики за спожитий природний газ залишається вкрай низьким. Відповідно - існує велика заборгованість споживачів, в тому числі бюджетів усіх рівнів, за спожиту централізовану теплову енергію. Після виступу голови райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації М.Солопов ознайомив присутніх з ситуацією щодо стану заборгованості споживачів за теплову енергію в Василівському районі. Так, станом на 22.03.2012 заборгованість за спожиту теплову енергію бюджетів усіх рівнів району становила 2099,0 тис.грн., у тому числі: державний бюджет – 790,0 тис.грн., районний бюджет – 545,2 тис.грн., місцевий бюджет – 763,8 тис.грн.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації В.Кривуля поінформувала присутніх про те, що на сьогодні порушене питання знаходиться в стадії вирішення, кошти направлено Держказначейству, і найближчим часом планується їх надходження до ПРАТ «Василівкатепломережа». На розгляді залишається питання фінансування за спожите тепло закладами освіти.

Крім того, було заслухано начальника РВ ГУМВС України в Запорізькій області А.Ільгова, заступника військового комісара В.Товстуху, директорів коледжу, технікуму та ліцеїв, які пояснили про причини високої заборгованості за отримані послуги, основною з яких є зміна законодавства та необхідність з початку 2012 року обов’язкового проведення тендерних закупівель (процедур).

За результатами наради рекомендовано:

- підприємствам, установам та організаціям бюджетної сфери до 13.04.2012 вирішити питання погашення заборгованості за спожиту теплову енергію;

- Василівській міській раді, спільно з ПРАТ «Василівкатепломережа», провести утеплення наземної ділянки теплотраси до МРЕО (близько 0,35 км), в протилежному випадку, спільно з власником, вирішити питання переведення даної установи на індивідуальне опалення;

- директору Дніпрорудненської школи «Світоч» до 01.09.2012 встановити тепловий лічильник;

- юридичному відділу апарату райдержадміністрації до 30.03.2012 підготувати та направити лист голові облдержадміністрації щодо незадовільної роботи виконавчої служби на території Василівського району.

 

Відділ внутрішньої політики РДА

 

понеділок, 26 Березня 2012 11:33 | Переглядів: 998

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]