Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбувся семінар

Сьогодні відбувся спільний інформаційно-методичний семінар на тему — «Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування: вимоги та особливості проведення у 2012 році». В ньому взяли участь керівники органів місцевого самоврядування регіону, голови сільських та селищних рад, голови міст районного та обласного підпорядкування, голови районних рад та райдержадміністрацій та інші зацікавлені особи.

Перед присутніми виступила Олена Тертишна — перший заступник голови Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні. Вона розповіла про результати проведення Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у минулому році, а також про вимоги та особливості проведення конкурсу у 2012 році.

Всеукраїнський конкурс проектів та програм дає змогу ефективно вирішувати місцеві проблеми, враховуючи приоритетні напрямки державної політики щодо розвитку місцевого самоврядування у нашій країні. Конкурсний відбір 2011 року показав високу активність та добрий кваліфікаційний рівень підготовки проектів. Запоріжці подали на конкурс 40 проектів, з яких перемогли 5. Всього було представлено 725 програм і проектів з 27 регіонів України. У цьому році Державний фонд розширив перелік приоритетних напрямів конкурсу, тематика яких зорієнтована на Програму економічних реформ Президента України Віктора Януковича «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Враховано також кращий міжнародний досвід щодо муніципального розвитку. Держфонд організовує проведення циклу семінарів, щоб ознайомити майбутніх учасників конкурсу з умовами підготовки проектів, поширити кращий досвід регіонального розвитку, започаткувати формування регіональних баз кращих практик розвитку місцевого самоврядування.

 

четвер, 29 Березня 2012 16:13 | Переглядів: 856

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]