Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Щодо завершення реконструкції об’єктів водопостачання

Голова районної ради Денис Калінін взяв участь у робочій нараді з питання виконання робіт на об’єктах будівництва, реконструкції інфраструктури, які перебувають у сфері підпорядкування Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації, яку провів голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко.

На нараді були присутні начальник відділу виробництва Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації Валерій Сизько, окремі керівники органів місцевого самоврядування та структурних підрозділів райдержадміністрації, начальник Василівського ЕЦВВ КП «Облводоканал» ЗОР Юрій Бохан та інші зацікавлені особи.

Робочу зустріч ініційовано за підсумками останньої сесії районної ради, на якій громада м. Василівка підняла питання щодо проблем водозабезпечення території та ліквідації недоліків на реконструйованих об’єктах, які забезпечують господарсько-питні потреби на території району.

Обговорили стан виконання робіт на об’єктах, зокрема, процедуру підключення електроенергії до артезіанської свердловини та водонапірної башти на території с. Верхня Криниця, переобладнання приймальної камери каналізаційно-насосної станції в м. Дніпрорудне і реконструкцію водопроводу по вул. Приморській та вул. Миру (м. Василівка).

За результатами наради вирішено провести комісійне обстеження артезіанської свердловини та водонапірної башти в с. Верхня Криниця для усунення недоліків та подальшого завершення робіт, а також здійснити підключення електроенергії до об’єкта.

Надано доручення вирішити питання щодо зміни підрядної організації для завершення реконструкції господарсько-питного водопроводу у Василівці.

Найближчим часом планується завершити ремонтні роботи на даних об’єктах водопостачання.

 

вівторок, 05 Липня 2016 10:18 | Переглядів: 409

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]