Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Проблеми району – на контролі влади

Голова районної ради Денис Калінін прийняв участь у нараді, яку провів Валерій Кошеленко, голова райдержадміністрації з керівниками міських, селищної, сільських рад щодо вирішення актуальних питань розвитку району. Обговорили питання підготовки бюджетно-кошторисної документації для освоєння субвенцій з Державного бюджету на компенсацію ризику населення та субвенцій місцевим бюджетам на здійснення заходів 

щодо соціально-економічного розвитку окремих території району. Керівники ОМС доповіли про стан підготовки документації. Розглянули шляхи використання т.зв. «атомних коштів» на районному рівні. Проаналізували хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та комунальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Проблемні питання взято на контроль.

Розглянули питання проведення електронної системи торгів в рамках пілотного проекту «ProZorro» та впровадження системи дистанційного доступу через програмно-технічний комплекс «Клієнт – Казначейство», за яким розпорядники коштів районного та місцевих бюджетів можуть перейти на дистанційну систему обслуговування для заощадження часу та коштів на транспортні послуги. На сьогодні вже 25 розпорядників коштів підключилися до комплексу «Клієнт – Казначейство».

Окремо обговорили попередні результати першого етапу операції «Урожай 2016» щодо моніторингу стану використання земель сільськогосподарського призначення. Заходи операції були спрямовані на створення єдиної актуальної бази даних використання земель різних форм власності для виведення з тіні аграріїв, що не беруть участі у соціальному та податковому навантаженні.

Акцентовано увагу на питанні ремонту доріг, зокрема, автошляхів, якими пересуваються шкільні автобуси. Адже підвищенням безпеки школярів необхідно займатися до початку нового шкільного року.

Голови міськселсільрад району підняли питання ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та незаконної вирубки лісосмуг на територіях. Очільник району наголосив на постійному інформуванні населення щодо неправомірності таких дій та їх наслідків для господарств. Прийнято рішення провести рейд з фотофіксуванням правопорушень для подальшого розв’язання проблеми.

Також обговорили питання оперативного інформування керівництва райдержадміністрації щодо аварійних, резонансних та надзвичайних ситуацій на території району. Звернено увагу на посиленні взаємодії між органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та відділами райдержадміністрації з даного питання.

За результатами наради прийнято низку доручень.

 

середа, 06 Липня 2016 16:33 | Переглядів: 397

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]