Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

У разі виникнення аварійних, резонансних та надзвичайних ситуацій

Голова районної ради Денис Калінін взяв участь у нараді, яку провів голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко. Під час наради розглядалось питання оперативного інформування керівництва району щодо аварійних, резонансних та надзвичайних ситуацій на території району. На нараді були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Устименко, 

заступник голови райради Андрій Дашковський та керівники правоохоронних і медичних закладів району. Обговорили необхідність оперативного інформування керівництва райдержадміністрації про надзвичайні ситуації на території. Очільник району закликав всі служби першої допомоги, у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загрозою життю або здоров'ю людей, та дій щодо їх локалізації негайно інформувати відділ з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації.

 Також розглянули формування щодобової оперативної інформації про роботу суб’єктів господарювання, систем життєзабезпечення населення та подій на території району.

 За результатами наради прийнято рішення щодо посилення взаємодії між органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами, закладами охорони здоров'я, рятувальними службами та відділами райдержадміністрації з даного питання.

 КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ для інформування у разі виникнення аварійних, резонансних та надзвичайних ситуацій на території Василівського району: Гузенко Віталій Анатолійович – начальник відділу цивільного захисту населення Василівської райдержадміністрації (098)-615-08-22

 

четвер, 07 Липня 2016 16:24 | Переглядів: 348

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]