Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Протипожежна безпека

У спекотну літню пору актуальним стає питання протипожежної безпеки та заходів, які проводяться щодо недопущення надзвичайних ситуацій у районі, пов’язаних з вогнем. За останній тиждень почастішали випадки займання сухої трави та стерні, яка залишається після жнив. Усі вони успішно ліквідовані особовим складом Василівського РС ГУ ДСНС. 

Саме тому для поліпшення ефективності роботи служби постало питання передислокації пожежного професійного посту №6 на території смт. Степногірськ. Сьогодні заступник голови районної ради Андрій Дашковський взяв участь у нараді під час якої розглянуто вищезгадані питання. Нараду  провів  голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко  за участю  керівників окремих органів місцевого самоврядування та структурних підрозділів РДА, представників Головного та районного Управління ДСНС України у Запорізькій області.

Присутні обговорили питання доцільності перенесення пожежної частини з території проммайданчика шахти на іншу вільну територію селищної ради.

Розглянули фінансову сторону питання, а також можливості реконструкції приміщень для майбутнього пожежного посту.

Вирішено направити офіційний лист до облдержадміністрації з детальним планом робіт щодо затвердження передислокації пожежного посту. За результатами наради надано відповідні доручення.

 

вівторок, 12 Липня 2016 16:31 | Переглядів: 398

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]