Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Робота по відкриттю дошкільних дитячих закладів триває

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін разом з представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відвідав КЗ «Орлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ВРР ЗО на території якого заплановано проведення робіт по відкриттю дитячого дошкільного закладу на дві групи за рахунок коштів вищезгаданого фонду, коштів районного бюджету та Орлянської сільської ради.

Наразі вже придбано все необхідне обладнання для дитячого садочка, а саме: будівельні матеріали, виготовлено павільйон для ігрового майданчика, перекрито дах будівлі першого корпусу, замінено всі внутрішні двері на металопластикові, підведено каналізацію та питну воду, йде підготовка до початку внутрішніх оздоблювальних робіт та заміни системи опалення. У зустрічі взяли участь Дмитро Демешко – директор комунального закладу та Любов Кузнєцова – директор КУ «Василівський районний центр фінансового обліку та матеріально-технічного забезпечення закладів та установ освіти» Василівської районної ради.

Крім того було відвідано дитячий садочок «Оленка» м.Дніпрорудне - директор Новохатська Н.В. де разом з міським головою Юрієм Коробовим представниками фонду було оглянуто територію ігрового майданчика, який планується повністю переобладнати з урахуванням вимог для розміщення інклюзивної групи, яку планується відкрити в майбутньому (питання забезпечення капітального ремонту цієї групи коштами ЮНІСЕФ обговорено раніше). Представники фонду відвідали також дитячий садочок №4 м.Василівка - директор Духонченко О.В. де також було узгоджено питання ремонту двох додаткових груп, їх повне забезпечення необхідним обладнанням та навчально - виховний комплекс с.Приморське – директор Божко В.І. де обговорено аналогічне питання по відкриттю двох аналогічних груп на базі приміщень школи.

За інформацією спеціаліста проектів по наданню гуманітарної допомоги фонду Тетяни Скляренко перелічені об’єкти увійшли до першого етапу реалізації Проекту, після проведення тендерної процедури із жовтня поточного року планується увійти в активну фазу робіт.

 

середа, 10 Серпня 2016 15:26 | Переглядів: 424

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]