Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Робочий візит першого заступника голови ОДА до Василівського району

11 серпня відбувся робочий візит першого заступника голови Запорізької облдержадміністрації Дмитра Давтяна до Василівського району. У зустрічі з обласним керівником взяли участь голова районної ради Денис Калінін, голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко, окремі керівники органів місцевого самоврядування та інші зацікавлені особи. 

Дмитро Давтян разом з керівниками району відвідав цех Дніпрорудненської філії ТОВ «Моліс», ТОВ «Деметра-Вектор», ТОВ «Кам’янський степ», де відбулися зустрічі з керівництвом підприємств та працівниками трудових колективів. Було розглянуто питання роботи і досягнень підприємств, обговорено проблемні питання, визначено першочергові завдання подальшої роботи.

Також, за участі Дніпрорудненського міського голови Юрія Коробова, побували на очисних спорудах в місті Дніпрорудне. Було розглянуто питання будівництва опорної стінки каналізаційної насосної станції очисних споруд Таврійського ЕЦВВ з метою унеможливлення виникнення надзвичайних екологічних ситуацій.

Під час проведення робочого візиту перший заступник голови Запорізької ОДА провів особистий прийом громадян на базі Василівської райдержадміністрації. До представника обласної влади надійшли звернення від жителів району щодо вирішення соціально-важливих проблемних питань, зокрема: колективна заява від учасників АТО, жителів Орлянської сільської ради щодо сприяння у наданні безоплатних земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства; про сприяння в завершенні будівництва водогону на території міста Василівка задля безперебійного забезпечення питною водою мешканців міста; про сприяння у виплаті заборгованості по заробітній платі працівникам Василівського цеху з водопостачання КП «Облводоканал» ЗОР та інші.

За результатами розглянутих питань надано кваліфіковані консультації, питання було взято на особистий контроль.

п'ятниця, 12 Серпня 2016 11:19 | Переглядів: 416

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]