Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Засідання десятої (позачергової) сесії районної ради

Сьогодні, під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулась десята (позачергова) сесія Василівської районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь: депутат Запорізької обласної ради Віталій Хрол, голова районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та органів виконавчої влади.

В сесійному залі були присутні 29 депутатів районної ради.

Перед початком розгляду сесійних питань, всі присутні у залі щиро привітали з перемогою нашу землячку, чемпіонку світу з боротьби сумо Карину Колесник.

Головуючий оголосив про створення депутатської групи «Рівні можливості» у складі шести депутатів районної ради від ВО «Батьківщина» та Радикальної партії Олега Ляшка. Головою депутатської групи обрано депутата районної ради Валерія Безуглова, секретарем – Людмилу Бекерську.

Спочатку, депутатів та присутніх у залі проінформували про стан роботи із попередження злочинності на території району голова постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю, депутат районної ради Анатолій Шевченко та начальник Василівського ГУНП в Запорізькій області Олег Смирнов. Думку громади Степногірської селищної ради з даного питання висловила Олена Захарченко.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Розгляд черги денної пленарного засідання традиційно розпочався з бюджетних питань:

- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року;

- Про внесення змін до бюджетних призначень;

- Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 25.12.2015 №1 «Про районний бюджет на 2016 рік».

Доповідала - начальник управління фінансів райдержадміністрації Людмила Величко.

Крім того, депутатським корпусом розглянуті питання, що стосуються соціального обслуговування жителів району, земельних відносин.

Також, прийнято звернення депутатів районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо скасування низки Постанов КМУ, які стосуються підвищення тарифів на комунальні послуги та про необхідність публічного розкриття методики розрахунку та обґрунтування підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

 Загалом депутатами було розглянуто 24 питання, що переважно отримали одноголосну підтримку. Частину питань було розглянуто пакетним голосуванням.

Після закінчення офіційної частини сесії, головою районної ради проінформовано присутніх у залі засідань про початок 15 серпня 2016 року кампанії електронного декларування.

Депутатів ознайомлено з результатами розгляду депутатських звернень прийнятих на попередніх засіданнях сесій районної ради.

Результати поіменного голосування 17.08.2016.doc

 

середа, 17 Серпня 2016 16:08 | Переглядів: 524

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]